Наїзд радикальних депутатів на мисливців

Радикальна природоохоронна організація – КЕКЦ – знову підключила депутатів для здійснення тиску на органи влади. На цей раз ляльковод В. Борейко посмикав за ниточки депутата від Радикальної партії Олега Ляшка О.О. Ленського. Нардеп є заступником Голови Комітету ВРУ з питань екологічної політики, через котрий КЕКЦ проштовхує усі свої законопроекти, направлені на знищення мисливства.

Як свідчить інформація з сайту КЕКЦ, О.О. Ленський направив депутатське звернення Міністру внутрішніх справ А. Авакову з вимогою взяти під особистий контроль проведення кримінальних справ щодо нападу «150 агресивних мисливців на мирний пікет 20 зоозахисників» біля Адмінсуду Києва 26.11.2018р. Депутат стверджує, що ми (мисливці) погрожували зоозахисникам, викручували їм руки, віднімали мобільні телефони, ображали, штовхали і облили зеленкою.

Пан Борейко постійно підключає депутатів для реалізації своїх задумів по закриттю полювання в Україні, на що він отримує багатотисячні гранти від закордонних фондів. При цьому він підсовує депутатам матеріали, побудовані на маніпулюванні даними і відвертій брехні, а вони заради дешевого піару на нібито захисті природи малюють депутатські звернення і підписують законопроекти, часто навіть не читаючи їх. Тобто, ставлять підпис під відвертою брехнею.

То скажіть, шановні панове депутати, куди дівається ваша чоловіча та національна гордість, коли ви як ляльки танцюєте під дудку ляльковода Борейко, який задля відпрацювання закордонних грантів працює над розвалом української економіки, і навіть неспроможний вести офіційний сайт своєї організації на державній мові?

Колеги-мисливці, єднаймося в протистоянні наклепам на мисливську спільноту! В єдності і згуртованості наша сила, долучайтесь!