На Другому Всеукраїнському мисливському форумі презентовано "Всеукраїнську мисливську спілку"

На Другому Всеукраїнському мисливському форумі презентовано "Всеукраїнську мисливську спілку"

Вже вдруге Рівненщина зібрала усіх небайдужих до долі мисливської галузі, а також любителів активного відпочинку, на Всеукраїнський мисливський форум.

Цими вихідними у селі Суськ на базі МСК «Сокіл» пройшов Другий Всеукраїнський мисливський форум. Важливою складовою Форуму став круглий стіл, в рамках якого було презентовано Громадську спілку «Всеукраїнська мисливська спілка», ініціатором заснування котрої виступила «Асоціація користувачів мисливських та рибальських господарств».

Участь в круглому столі взяв Президент «Асоціації» та Голова «Всеукраїнської мисливської спілки» Сергій Анатолійович Андросюк. Він ознайомив присутніх зі стратегією діяльності ГС «Всеукраїнська мисливська спілка» та зазначив, що основною метою мисливського об’єднання є захист прав користувачів мисливських угідь та мисливців, ініціювання змін до діючого та розробка нового законодавства, що буде враховувати та захищати їх інтереси.

В обговоренні найболючіших проблем галузі прийняли участь держслужбовці, провідні науковці та представники громадських організацій. Учасники констатували необхідність об’єднання усіх, кому небайдуже мисливство – лише спільними зусиллями можливо відстояти наше право на полювання та домогтися реформування мисливської галузі на користь мисливських господарств та мисливців.

Після плідного обговорення учасників форуму чекала активна розважальна програма – Єгерські багатоборства, «Мисливські стрільби», виставка товарів мисливської тематики і багато іншого.

Ми дякуємо організаторам за їх вклад у об’єднання мисливської спільноти!

Коротенький фотозвіт з Мисливського форуму:

Офіційний фотозвіт:

https://sokil-susk.com.ua/ua/gallery/vseukrajinskij-mislivskij-forum-2018-chastina-1