"Привид Бучі" - мисливці на війні

"Привид Бучі" - мисливці на війні

У лісах навколо Бучі Київської області на російських загарбників полює мисливець. Що саме розповідають про нього місцеві жителі, які назвали його "Привидом Бучі"?

Відомо, що йому вже 70 років і він колишній мисливець. Коли почалася війна, він не захотів покинути рідну місцевість. Подався спочатку до військкомату, а потім до місцевої ТрО. Але йому скрізь відмовили через поважний вік.

Тому мисливець зі стажем вирішив діяти самотужки.

Пенсіонер на всі свої відкладені гроші придбав патрони до гвинтівки. А потім почав партизанити ночами навколо рідного міста і наводити жах на російських окупантів.

Місцеві розповідають, що щоночі він влаштовує безжальне полювання на тих, хто приніс в нашу країну біль і страждання. 

"Вони тероризують місто вдень, він відплачує їм сповна вночі. Як доказ, ранок в окупантів починається не з кави, а з "остиглих привітів" від Привида Бучі. Серед військових РФ вже пішли чутки про переслідування мисливцем-примарою", - розповідають місцеві.

Після його вилазок окупанти не дорахуються від 1 до 3 своїх. Кажуть, що на рахунку у бучанського мисливця вже понад 50 ворогів. А один патрон, між іншим, обходиться старому майже в 150 гривень. Але для ворогів йому нічого не шкода.

Про жахіття і військові злочини росії в Бучі - https://www.bbc.com/ukrainian/news-60973720