Поради - Як жінкам полювати в чоловічому колективі

Поради - Як жінкам полювати в чоловічому колективі

Якщо Ви вперше збираєтесь на полювання, найбільш вірогідно, що відбуватиметься воно в чоловічому колективі. Відчуваєте хвилювання? Тоді пропонуємо Вам 10 порад для жінок «Як правильно полювати разом з чоловіками» від порталу Last Day Club:
1. Бути самою собою – під час полювання в чоловічій компанії можна чекати від колег деякої недовіри, адже вони поки не знають – чого від Вас чекати. Не треба хвилювань –важливо залишатися собою, Ви їм ще покажете!
2. Впевнена у пострілі – стріляй! Не виключено, що чоловіки почнуть радити – коли робити постріл, але лише Вам відомий рівень власної підготовки. Отож робіть постріл лише тоді, коли самі вважаєте за потрібне.
3. Без образ! Жінки звикли у випадку невдачі підбадьорювати одна іншу, чоловіки ж нерідко починають відверто сміятися один з одного у випадку промаху. Варто ігнорувати «підколки», а ще краще – застосувати трохи сарказму, і відповідати на насмішки тим самим. Так чоловіки швидко зрозуміють, що Ви вмієте поводитися не лише зі зброєю, а й зі словом, і почнуть Вас поважати.
4. Самостійно продумуйте спорядження для полювання – чоловіків, та й будь-кого, буде дратувати, якщо Ви забули вдома необхідні речі, і почнете постійно просити їх. Одна справа, забути щось одне, інша справа – не підготуватись, і це стосується усіх дрібниць, які можуть знадобитися.
5. Завчасно подбайте про те, що будете їсти на полюванні. Якщо традиційна важка «чоловіча» їжа Вам не до душі – візьміть з собою звичні продукти, бо під час полювання ніхто не буде готувати для Вас окремі страви. 
6. Тренування – запорука вдалого полювання. Напевно це очевидно, що перше полювання не дорівнює першому в житті пострілу.
7. Дбайте про власну зброю. Не забувайте ознайомитися з правилами безпечного поводження зі зброєю, і завжди на полюванні пам’ятайте – де зараз знаходиться Ваша рушниця.
8. Мінімум косметики. Напевно Ви знаєте, що тварини мають прекрасний нюх, тому про парфуми перед полюванням варто забути, а декоративну косметику можна використовувати лише якщо вона не має запаху.
9. Належне і неналежне відношення. Дуже вірогідно, що чоловічий мисливський колектив буде сприймати Вас в першу чергу як жінку. Отже, звернення «сонечко, ластівка» - може бути чоловічою звичкою лагідно звертатись до жінок. Однак якщо Ви почали відчувати неналежну поведінку з боку чоловіків, терпіти цього не можна. Не бійтеся відповісти, навіть якщо так Ви зіпсуєте відпочинок.
10. Найголовніше – задоволення! Полювання це свято, під час котрого треба вчитися насолоджуватися природою. Тому найголовніша порада для жінок – залиште усі свої комплекси, і насолоджуйтесь полюванням.

Для підтримки і популяризації мисливства серед жінок – запрошуємо до «Жіночої ліги» Всеукраїнської мисливської спілки!