Апеляція щодо лося в Червоній книзі

Апеляція щодо лося в Червоній книзі

І знову під тиском проплачених закордонними грошима зоозахисників - антимисливців, які мають підтримку Мінприроди та Мінагрополітики, судова влада приймає рішення, яке нищить мисливську галузь. Бо вона як конкурент заважає Європі та США, грантодавцям псевдо-екологів.
Сьогодні на засіданні Шостого апеляційного адміністративного суду було так багато "посіпак" міністра Семерака на чолі з В.Борейко, що адвокатам мисливців навіть не вистачило місця біля мікрофонів. Суд відмовив у приєднанні до справи нашої ГС «Асоціація користувачів мисливських та рибальських господарств», тоді як приєднав КЕКЦ та ГО "Відкриті клітки", які мають до лося таке ж відношення, як балет до Космосу.
Шостим апеляційним судом сьогодні було скасовано рішення Адміністративного суду - Наказ про внесення лося до Червоної книги залишається чинним. Мотивуюча частина рішення (причини) буде відома протягом 5 днів, ще 30 днів маємо на подання касаційної скарги.
Шановні мисливці, користувачі мисливських угідь та усі небайдужі до долі мисливської галузі - просимо Вас долучатися, бо сьогодні в черговий раз в судовому засіданні були присутні лише представники «Всеукраїнської мисливської спілки» - Голова С.А. Андросюк, та «Асоціації користувачів мисливських та рибальських господарств» - директор Т.Ю. Теличко. 
Ми програємо за чисельною ознакою перед зоозахисниками. Надія на підтримку Держлісагентства, УТМР та ВАМКМУ померла, так і не народившись. 
Просимо репост і запрошуємо об'єднуватися заради захисту прав та інтересів мисливської галузі - вступайте в члени «Всеукраїнської мисливської спілки».